Ampli investeert verder in Adamson

Ampli investeert verder in Adamson

 

 

Gedurende de zomermaanden zal de aandachtige kijker –maar vooral ook luisteraar- er misschien al iets van gemerkt hebben: we hebben namelijk uitgebreid proefgedraaid met de Energia-reeks. We hebben het systeem ondermeer ingezet op Marktrock in Aalst en Vilvoorde en er werd uitvoerig geëxperimenteerd met de mogelijkheden die het systeem te bieden heeft. Uiteindelijk werd de knoop doorgehakt en besloten we tot aankoop over te gaan van 24 stuks E12 en 16 stuks E119. Ook qua versterkers werd onze inventaris gevoelig uitgebreid met 12 extra Lab.gruppen PLM20K44’s.

Ampli heeft door de jaren heen een zeer goede en hechte relatie opgebouwd met Adamson: 15 jaar geleden al zijn we als een van de eerste bedrijven in België overgegaan tot een investering in het Y10 systeem. Deze aankoop vervulde de nood aan verjonging in ons materiaalpark, maar was tegelijk ook een belangrijke stap voorwaarts naar grotere systemen. In de jaren daarna besloten we om stelselmatig ook Spektrix en Metrix aan de inventaris toe te voegen, hetgeen ons toen al een zeer uitgebreid en compleet gamma opleverde.

Bijna twee jaar geleden werd ons de S-reeks voorgesteld en ook daar wist Adamson meteen te overtuigen. Het systeem bouwde verder op de reeds gekende kwaliteit van de eerdere systemen, maar slaagde er in om in een speaker niet veel groter dan de reeds gekende Spektrix de prestaties van een Y10 te verwerken, met overtuigende resultaten. Op korte tijd verworven we een niet onbelangrijke set van ongeveer 32 S10 en bijhorende S119 subs.

Met deze meest recente investering in de Energia-reeks verwelkomen we de jongste telg van de Adamson-familie in ons materiaalpark en beschikken we over een ruime en zeer complete inventaris van niet minder dan 140 Adamson luidsprekers, inzetbaar op klein- tot grootschalige producties.